Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
15.07.2022
Taste of the Wild, Essential Foods, Shelma
Bohužel od 1.8.2022 dojde k opětovnému navýšení ceny značek krmiva Taste of the Wild, Essential Foods a Shelma. Důvodem je zdražení velkoobchodních ce... číst celé
15.03.2022
Jaro klepe na dveře a s ním i výlety do přírody
Přivítejte s námi JARO a nakupujte antiparazitika s výraznou SLEVOU. Již od příštího týdne v našem eshopu ANTIPARAZITICKÉ OBOJKY a ROZTOKY proti klíš... číst celé
29.11.2021
NOVĚ možnost osobního vyzvednutí v Praze Kbelích
Nyní si můžete po zaslání výzvy k osobnímu odběru, vyzvednout Vaši objednávku osobně na adrese skladu v praze Kbely, Rackova zahrada1123, přímo ve sdí... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
15.07.2022 Kočka
Kočičí řeč a jak si ji vykládat.....
Co Vám chce vaše kočka nebo kocour říct? Kočičí zvuky se vám pokusíme přeložit v následujícím článku.... číst celé
01.07.2022 Pes
Jaké množství vody denně je dostačující pro zdravého psa?
Optimální příjem tekutin Kolik je optimální příjem tekutin? Jak moc a jak pozorně musíte vašeho psa kontrolovat závisí na několika faktorech.... číst celé
11.04.2022 Pes
20 zajímavých míst na výlet s pejskem
Jarní počasí každého táhne do přírody, načerpat po náročném období síly. Zde jsou nějaké nápady, kam vyrazit.... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Facebook
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Kočičí řeč a jak si ji vykládat.....
15.07.2022 Kočka
Kočičí řeč a jak si ji vykládat.....
Co Vám chce vaše kočka nebo kocour říct? Kočičí zvuky se vám pokusíme přeložit v následujícím článku.... číst celé
Jaké množství vody denně je dostačující pro zdravého psa?
01.07.2022 Pes
Jaké množství vody denně je dostačující pro zdravého psa?
Optimální příjem tekutin Kolik je optimální příjem tekutin? Jak moc a jak pozorně musíte vašeho psa kontrolovat závisí na několika faktorech.... číst celé
20 zajímavých míst na výlet s pejskem
11.04.2022 Pes
20 zajímavých míst na výlet s pejskem
Jarní počasí každého táhne do přírody, načerpat po náročném období síly. Zde jsou nějaké nápady, kam vyrazit.... číst celé
Holistické granule, co to je?
01.12.2021 Pes
Holistické granule, co to je?
Proč investovat do kvalitního holistického krmiva? číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

 

Informace pro zákazníky

 

Platební brána ComGate

      

Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete

Rackova zahrada 1123

197 00 Praha Kbely

Kontakty
Zákaznická podpora e-granule.cz
Zákaznická podpora e-granule.cz
(Po-Pá, 8-16 hod.)
© 2022 e-granule.cz *** Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz