Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
HD Soft Bites - tréninkový pamlsek Ryba a Spirulina - 250g
- OSOBNÍ odběr - dalších 5% SLEVA

- Kompletní specifikace
- HD Soft Bites - tréninkový pamlsek Ryba a Spirulina - 250gSkladem149 Kč130 Kč bez DPH
- Složení: Základem je syrové rybí maso z Tresky, Dále pak výběrová Lososová moučka, Čistá hovězí a vepřová moučka, Hydrolyzovaná moučka z drůbežích jater, rybí vývar z Herinka a jemně mleté hovězí lojové škvarky. Z rostlinných pojiv to je: rýže a pohanková mouka, pšeničné klíčky. Specifické vysokohodnotné suroviny: hnědá mořská řasa Kelpa, sladkovodní řasa Spirulina a Chlorella, sušená vejce, pivovarské kvasnice, hovězí kolagen, vitamín C a lososový olej. Neobsahuje obiloviny s lepkem a drůbeží maso!
Obsah přirozených živin na 1 kg krmiva: Bílkoviny (NL) - 32 %, Tuk - 18 %, Vláknina - 3,2 %, Popel - 9,5, Vlhkost - 20 %, Škrob - 14 %, Vápník - 3,1 %, Fosfor - 1,6 %, NaCl - 0,6 %, Jód - 11,8 mg.
Energetická hodnota: 15,27 MJ / kg = 3650 kcal.
Peletky používejte nejlépe jako odměnu při výcviku psů. Nejde o klasické krmivo, ale chuťově velmi atraktivní doplněk. Proto jej nepoužívejte místo krmiva k zasycení psa, ale jen průběžně k jeho odměně za podařený výkon aj. Denní dávku pro výcvik není potřeba omezovat, pokud je rozčleněna do přiměřeného časového období. Použijte tolik peletek, kolik je nutné k odměně psa.
Pokud se pes nedopatřením dostane k pamlsku sám a sežere ho větší množství, nic se neděje. Jsou to přírodní suroviny, které ani při větším, jednorázovém příjmu, organizmus psa nijak nepoškodí. Maximálně může dostat průjem - dle pozřeného množství.
- Skladování a spotřeba:Skladujte v dobře uzavřených obalech, v suchu a temnu, bez slunečního svitu. Dobu spotřeby doporučuji pro zachování chuťové hodnoty ideálně do 3 měsíců od data nákupu, při uchovávání v chladu a temnu do max. 18 °C. Při teplotě do 10 °C spotřebujte max. do 6 měsíců. Zamražený výrobek je však možno používat min. 12 měsíců od nákupu. Mějte peletky vždy dobře uzavřené, jsou velmi aromatické.